Lopás miatt kell felelnie

A Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki elektromos fűrészt és mobiltelefont lopott.

delmagyar.hu

A rendőrségre 2022. november 5-én érkezett a bejelentés, hogy ismeretlenek egy csanyteleki ház udvarából elloptak egy elektromos fűrészt. Az adatgyűjtés során a Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozóinak látókörébe került egy helybeli fiatal, akit 2022. december 24-én gyanúsítottként kihallgattak. A rendőrök az eljárás során megállapították, hogy a feltételezett elkövető 2022. októberében egy autóból egy mobiltelefont is ellopott és más vagyon elleni bűncselekményeket is elkövetett. – írja a police.hu

A gyanúsított ellen lopás és sikkasztás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Csongrádi Járási Ügyészség részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában