Feszítővágóval szabadították a kocsi vezetőjét, ami kisteherautónak csapódott az M5-ösön – Fotók

A tűzoltók egy személyt feszítővágó segítségével szabadítottak ki az autóból, amikor kisteherautónak csapódott Lajosmizse közelében, az M5-ös autópályán.

delmagyar.hu

Karambolozott egy személyautó és egy kisteherautó az M5-ös autópálya 71-es kilométerszelvényénél, Kecskemét és Lajosmizse között. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágóval emeltek ki az egyik járműből, és átadták a mentőknek. Budapest felé teljes útlezárás van. – írta  péntek reggel  a katasztrófavédelem hivatalos oldala.

Információink szerint egy bolgár kamion haladt Budapest felé, amikor a tengelysúlymérő állomáson túlment. Ezért elkezdett tolatni, a mögötte lévő kisteherautós fékezett, de az utána lévő személykocsi a kisteherautó hátuljának csapódott, majd a sztrádán megpördült. Információnk szerint a személykocsiban egyedül lévő férfit a tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítania roncsok közül, majd a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A kisteherautóban egyedül ülő sofőrnek nem esett baja. Az M5-ös ezen szakaszát teljesen lezárták a helyszínelés és a mentés idejére, ami miatt több kilométeres torlódás alakult ki.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában