Késsel akarta rendezni a külföldi férfi a vitát Mórahalmon

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a külföldi férfinak, aki a múlt hétvégén késsel akarta rendezni vitáját az utcán, Mórahalmon.

delmagyar.hu

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított 2023. június 17-én, az esti órákban, előzetes szóváltást követően egy késsel két alkalommal megszúrta alkalmi ismerősét, aki ennek következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. 

A súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban a járási ügyészség a szökés-elrejtőzés, a büntetőeljárás meghiúsításának valamint a bűnismétlésnek a veszélye okán indítványozta a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését. 

A Szegedi Járásbíróság a férfi letartóztatását az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte. Végzését az ügyészség tudomásul vette, míg az ellen a védelem fellebbezést jelentett be, így az nem vált véglegessé. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában