Hatalmas torlódás volt az M5-ösön, ahol két autó ütközött, majd újabb balesetek történtek nem messze (Fotók)

Ketten sérültek meg, amikor két vendégmunkásokat szállító autó ütközött össze az M5-ös autópályán Kecskemét határában.

Delmagyar.hu

Szeged felé haladt Peugeot, amikor a mögötte érkező Mercedes nagy sebességgel a hátuljának csapódott. Információnk szerint az utóbbi kocsiban kettő személy sérült meg, őket a mentők kórházba szállították. A vétlen autóban öten ültek, ők nem sérültek meg. Az ütközéstől a két jármű teljesen elfoglalta a sztrádát. A kiérkező kecskeméti tűzoltók áramtalanították az egyik gépkocsit, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A baleset miatt hatalmas torlódás alakult ki az M5-ös Szeged felé vezető ezen szakaszán. Információnk szerint a baleset után további három karambol is történt nem messze. Az autósok egy része letért a pályáról és Kecskemét belvárosa felé tartottak, csak arra nem gondoltak, hogy a lámpák és az útfelújítások miatt ott is feltorlódik a kocsisor. Itt szintén hatalmas dugó alakult ki.
Az M5-ösön feltorlódott kocsisorban pár kilométerre is baleset történt, illetve a helyszíntől Szeged felé ismét egy másik karambol történt. A kocsisorban állók közül már volt aki az úttestre feküdt az árnyékba, míg mások vizes ruhát raktak a fejükre és az úttesten ülve vártak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában