Kommunális hulladék égett Szeged külterületén

Vasárnap több tűzesethez riasztották a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársait. A tűzeseteknél senki sem sérült meg.

delmagyar.hu

Az M43-as autópálya 57-es kilométerszelvényénél ráfutásos baleset történt, mely egy járműszállító kisteherautót és 8 személygépjárművet érintett. A műszaki mentést a makói hivatásos tűzoltók végezték el, akik áramtalanították a járműveket. A balesetben öt személy megsérült.

Szalmabálák gyulladtak ki Mártélynál, a Kisgazdakör dűlőben. Mintegy kétszázötven bála és egy pótkocsi égett. A hódmezővásárhelyi hivatásos és a mártélyi önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egységek három vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését és eloltották a lángokat.

Szeged külterületén mintegy négyezer négyzetméteren égett a növényzet. A tűzesethez a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik rövid időn belül eloltották a lángokat.

Mindszenten a Bereczki József utcában hatszáz négyzetméter területen égett a növényzet. A tűzet a hódmezővásárhelyi hivatásos, valamint mindszenti önkéntes tűzoltók fékezték meg.

Kommunális hulladék égett a Szeged külterületén található szeméttelepen. A tűz mintegy ötszáz négyzetmétert érintett. A helyszínre a szegedi és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik kettő vízsugárral eloltották a lángokat. A tűzoltási munkálatokat erőgépek is segítették.

Szegeden a Kertész utca mellett mintegy ötszáz négyzetméteren az erdő aljnövényzete égett. A bejelentést követően a szegedi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a lángokat.

Az 4414-es út mellett, a 23-as kilométerszelvénynél, Maroslele térségében egy hektár területen égett a learatott gabona tarló. A helyszínre a makói hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik kettő vízsugárral eloltották a lángokat.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában