Az ütközés erejétől leszakadt a kamion fülkéjének a jobb oldala – Galéria

Kamion rohant a Magyar Közút kaszálógépe mögött haladó, ütközéselnyelővel felszerelt teherautóba az 55-ös főúton.

Delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Baleset történt hétfőn kora délután az 55-ös főút Öttömös és Kisszállás közötti szakaszán, ahol egy kamion csapódott a közút teherautójának. A Magyar Közút szakemberei fűkaszálási munkálatokat végeztek a főút melletti útpadkán. Munkájukat egy mögöttük haladó, ütközéselnyelővel felszerelt teherautó biztosította, ebbe csapódott bele a Szeged felől érkező a román rendszámú járműszerelvény. 

A kamion fülkéjének jobb oldala teljesen leszakadt, a vontatmányról a rakomány egy része, üres festékes dobozok pedig az úttestre borultak. Csodával határos módon a balesetben senki nem sérült meg komolyabban, köszönhetően az ütközés elnyelő rendszernek. A szétszóródó törmelék miatt a rendőrök lezárták a főút érintett szakaszát. A kamion roncsai a baloldali sávot elfoglalják, így a helyszínelés után csak félpályán indulhatott meg a forgalom. Baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában