Családi ház égett Csongrádon

Delmagyar.hu

Letört egy tizennégy méter magas fa ága, a magasban lógva veszélyeztette a gyalogosok forgalmát Hódmezővásárhelyen. Hétfőn érkezett a segélyhívás, a város hivatásos egysége rövid idő alatt elvégezte a műszaki mentést – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóág. 

Egy családi ház alsó szintjén csaptak fel a lángok hétfőn este Csongrádon. A csongrádi, a kisteleki és a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberei érkeztek a helyszínre, ekkor már több helyiséget is érintett a tűz. A tűzoltók két vízsugárral azonnal megkezdték az oltást, közben egy gázpalackot is kivittek az épületből. A szakszerű és gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt tovább az épület felső szintjére. Oltás után az egységek ventilátor segítségével átszellőztették a házat. A mentők a ház lakóját, egy idős férfit kórházba szállítottak. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában