A hétvégén halálos balesethez is riasztották a vármegyei tűzoltókat

Delmagyar.hu

Forrás: MTI

Fotó: Donka Ferenc

A kora reggeli órákban történt a legtöbb baleset az utakon.

A szalagkorlátot átszakította, majd az árokba hajtott egy személyautó szombaton reggel Hódmezővásárhelyen, a 47-es úton Vajhátnál. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, a balesetben senki sem sérült meg.

Halálos kimenetelű baleset történt szombaton reggel Mórahalomnál. Két autó ütközött az 5514-es úton. A műszaki mentést a ruzsai és a szegedi hivatásos, valamint a mórahalmi önkéntes tűzoltók végezték el.

Két autó karambolozott szombaton reggel Makó belterületén. A makói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Senki sem sérült meg. – írja a katasztrófavédelem hivatalos oldala.

Árokba sodródott, majd az oldalára borult egy autó szombaton reggel Hódmezővásárhely külterületén, Batidánál. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók percek alatt a helyszínre érkeztek, áramtalanították az autót. Egy ember sérült meg a balesetben.

Lesodródott az úttestről, majd fának ütközött egy autó szombaton délután Szegednél, az 5-ös főúton. A szegedi egység áramtalanította az autót, a mentők egy embert láttak el.

A lerakódott korom égett egy családi ház kéményében vasárnap Fábiánsebestyénen. A szentesi hivatásos és a település önkéntes tűzoltói érkeztek a helyszínre, megszüntették az izzást, majd hőkamerával vizsgálták át a lakóházat.

Árokba sodródott egy autó vasárnap Fábiánsebestyénnél, a 4642-es úton. A mentést a szentesi hivatásos és a fábiánsebetyéni önkéntes tűzoltók végezték el, személyi sérülés nem történt.     

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában