Édesanyjával együtt terítette a drogot Szegeden

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség az ünnepi ügyeleti tevékenysége során letartóztatását indítványozta annak a szegedi férfinek, aki éveken át árult kábítószert és pszichoaktív anyagot, saját házából kiszolgálva a vevőket

Delmagyar.hu

A megalapozott gyanú szerint a férfi a 2022-es évtől kezdődően édesanyjával közösen szerzett be új pszichoaktív anyagnak minősülő kristályt, továbbá amfetamint és marihuanát. A drogokat ezt követően szintén közösen értékesítették szegedi házukban a fogyasztóknak vagy az azokat tovább értékesítőknek. A rendőrség 2023. decemberében tartott kutatást a gyanúsítottak ingatlanában és foglalt le több tétel kábítószert, valamint azok értékesítéséhez szükséges eszközöket. Ezt követően a nyomozó hatáság előbb az édesanyát, majd a fiát állította elő és vette őrizetbe. – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség.

A kábítószer kereskedelem bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a tegnapi napon a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel indítványozta a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését. A többszörösen büntetett előéletű férfi letartóztatását a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában