Lezárt akta: italozás után vitte el a telefont

Delmagyar.hu

A Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki ellopta alkalmi ismerőse mobiltelefonját a városban.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2023. április 14-én délelőtt vashulladék-felvásárlást színlelve jutott be a sértett házába Csongrádon. A csanyteleki álvásárló az idős tulajdonos bizalmába férkőzött, és egy közös italozás után a figyelmetlenségét kihasználva elrakta a mobilját. Mivel a „fémfelvásárlásban” nem született megállapodás, a tettes távozott a helyszínről. A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett tolvajt, akit még aznap délután elfogtak, előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki a Csongrádi Rendőrkapitányságon.

Lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. A rendőrök befejezték a nyomozást, az iratokat pedig vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában