Szén-monoxid érzékelő mentett életet Szegváron

Szegeden balesethez, Kisteleknél tűzhöz kellett a vármegyei tűzoltóknak vonulni csütörtökön a katasztrófavédelem péntek reggeli összefoglalója szerint.

Delmagyar.hu

A szegedi hivatásos tűzoltókat csütörtökön délelőtt balesethez riasztották. Villanyoszlopnak ütközött egy autó Szegeden. Áramtalanították a járművet. A balesetben egy ember megsérült. 

A szegedi, a kisteleki és a kiskunmajsai hivatásos, valamint a kisteleki önkéntes egységek fékezték meg a lángokat csütörtökön, amikor százötven négyzetméteren lángolt az avar Kisteleken. A tűzesetben személyi sérülés nem történt.

A katasztrófavédelem hivatalos oldala szerint életet mentett a szén-monoxid-érzékelő csütörtökön este Szegváron. Egy családi házban adott le vészjelzést az életmentő készülék, a lakók azonnal tárcsázták a segélyhívót. A szentesi hivatásos tűzoltók is méréseket végeztek a helyiségekben, majd a gázszolgáltató szakembereivel közösen vizsgálták át a tüzelő-és fűtőberendezéseket. A tűzoltók értesítették a kéményseprőket is. A berendezésnek köszönhetően senki sem sérült meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában