Embert gázolt a Szegedről Budapestre tartó vonat

Delmagyar.hu

A Szegedről Budapestre tartó, Kőbánya-Kispestről 15:02-kor továbbindult Napfény InterCity (IC 725) elgázolt egy embert a Nyugati pályaudvar és Zugló között. A helyszínelés ideje alatt - várhatóan kora estig - csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok az érintett szakaszon, emiatt a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony, a Budapest-Cegléd-Szeged és a Budapest-Lajosmizse vonalon 10-20, esetenként 20-30 perccel hosszabb menetidőkre, rövidebb útvonalon közlekedő járatokra kell számítani.

– közölte a MÁVINFORM facebook oldalán.

A torlódások és késések csökkentése érdekében a monori S50-s és a lajosmizsei vonatok csak Kőbánya-Kispestig közlekednek és onnan is indulnak. A Z50-es vonatok 5 perccel később indulnak a Nyugati pályaudvarról, így biztosítva vannak az S50-es vonatokhoz a csatlakozás. A Nyugati pályaudvarról minden óra 20-kor induló Nyírség és Tokaj InterCity-k Kőbánya alsón is megállnak, biztosítva az eljutást Kőbánya-Kispestre és a csatlakozást az S21-es vonatokhoz. A fővároson belüli utazáshoz javasolt a BKK járatainak igénybevétele, melyeken érvényesek a Pest vármegye- és az országbérletek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában