Édesanyja élettársára támadt – bottal ütötte a fejét

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség hétvégi ügyeleti tevékenysége során letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki fényes nappal támadt a sértettre Mórahalom központjában.

Delmagyar.hu

Fotó: Török János / Illusztráció

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított 2024. május 10. napján délután 6 óra körül támadt rá édesanyja élettársára két nő ismerősével együtt, Mórahalom központjában. A gyanúsított a férfit egy fából készült, élet kioltására alkalmas eszközzel több alkalommal fejen és testszerte megütötte, de még a sértett védelmére kelő édesanyját is bántalmazta. A cselekménynek úgy lett vége, hogy a sértettnek sikerült a helyszínről élettársa fellépése miatt elmenekülnie. Az elsődleges adatok szerint a férfi 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban a főügyészség a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta.

A gyanúsított letartóztatását a Szegedi Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában