Baleset

2020.05.24. 07:24

Árokba csapódott egy ittas sofőr Mélykút közelében – Galéria

Május 23-án éjszaka egy előzési manőver után árokba csapódott egy személyautó az 55-ös főúton Mélykútnál.

delmagyar.hu

Egy előzési manőver után árokba csapódott egy személyautó az 55-ös főúton, Mélykút közelében.

Fotó: Donka Ferenc

A jármű Kisszállás irányából Mélykút felé tartott, amikor egy furgon előzésébe kezdett. A manőver során lesodródott az bal oldali útpadkára, majd amikor a sofőr ellenkormányzott, elvesztette az uralmát az autó felett és a jobb oldali vízelvezető árokba csapódott.

A kocsiból kiszakadó akkumulátor és egyéb alkatrészek betörték a a megelőzött jármű jobb oldali ablakait. A furgonban jobb oldalon utazó szekszárdi férfi elmondta, ösztönösen rántotta el a fejét a repülő alkatrészek és a szétrobbanó üveg elől, ezért nem szenvedett sérülést a baleset során.

 

Információink szerint a személyautóban egyedül utazó középkorú férfi megsérült a balesetben, ezért őt a kiskunhalasi kórházba szállították a mentők. Úgy tudjuk, nála felmerült az ittasság gyanúja is. A helyszínelés ideje alatt rendőri irányítás mellett, félpályán haladt a forgalom. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában