Helyi közélet

2020.05.09. 18:44

Mozgó bulikkal dobják fel a hétvégéket

A nehéz idők újfajta megoldásokat kívánnak, így a művelődési központ is új ötlettel reagált arra, hogy egy ideig nem tarthatnak rendezvényeket.

M.A.

Szentes – Az Anonym DJ-k lépnek fel elõször. Fotó: Anonym DJ

A Just Showband nagy sikerű mozgó házibulija után mától kezdve egy Karantén Roadshow-val viszik el a város több pontjára a zenét és a jó hangulatot. A mobil bulit személyesen az ablakból, erkélyről és az utcán, vagy az interneten a Szentesi Művelődési Központ Facebook-oldalán élő közvetítésben lehet majd követni.

A ballagási bulik hangulatát idézik meg az első koncerttel. FOTÓ: ANONYM DJ

– A Just Showband koncertje volt lényegében a főpróba, akkor kiderült, hogy zökkenőmentesen zajlik az engedélyeztetés, valamint sem a városvezetés, sem pedig a rendőrség részéről nem érkezett semmilyen negatív visszajelzés, az emberek pedig nagyon jól fogadták a mozgó koncertet, és betartották a szabályokat is – részletezte Fodor Csaba, a művelődési központ megbízott igazgatója.

A sikeren felbuzdulva most egy egész koncertsorozatot szerveztek, első alkalommal a fiatalokat célozzák meg, ma este héttől tízig az Anonym DJ-k lépnek a mozgó színpadra, majd május 16-án, szombaton este a Retro Expressz járja be a várost, egy hét múlva Horváth Zoli, az azt követő szombaton pedig DJ Hemy szórakoztatja a szentesieket, a bulisorozatot pedig május 31-én, vasárnap a Pom-Pom együttes zárja.

– Minden fellépőnk pozitívan állt az ötlethez. Egész évben együtt dolgozunk ezekkel a ze­nészekkel, így nem kellett győzködni senkit, mindenki örömmel vesz részt a koncerten – tette hozzá az intézményvezető.

A ma kezdődő koncertsorozat részleteit és a teljes útvonalat a művelődési központ Face­book-oldalán találják meg az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában