Helyi közélet

2020.06.26. 19:01

A Tappancsot segíti az elhíresült vasalódeszka

Munkatársunktól

Nincs ma már olyan ember, aki ne hallott volna a makói vasalódeszkás tanárról. Vezsenyi László, akinek otthoni úszás­oktató videója egy ország kedvence lett, mégis megbüntették, és akinek ügye miatt végül a tankerületi vezetőt leváltották, múlt héten azzal kereste meg a Tappancs Állatvédő Alapítványt, hogy felajánlja árverésre ezt az elhíresült háztartási eszközt. A licitálásra ma délig lehetett ajánlatot tenni az alapítvány Facebook-oldalán.

– Nekünk azt mondta a felajánló, hogy mindenképpen állatvédő szervezetet szeretett volna ezzel támogatni, és mivel Makón nem sikerült megtennie ezt a felajánlást, bennünket választott annak ellenére, hogy nem ismertük őt korábbról – mondta lapunknak Farkas Gabriella elnök. Hozzátette: természetesen örülnek minden támogatásnak, mivel azonban egy vasalódeszkáról van szó, nem számítottak jelentős összegre. Ezért hihetetlenül meglepődtek, amikor egy nap után már 180 ezer forintnál tartott a licit.

Hogy mire költik az adományt, még nem döntötték el. Mint Farkas Gabriella fogalmazott, a működés finanszírozásához számtalan helye lehet, de még az sem kizárt, hogy valami tartósabb, maradandó dologba fektetik a pénzt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában