Friss hírek

2020.06.11. 18:12

Figyelem! Megváltozott a forgalmi rend az Aradi vértanúk terén

Elsőbbség a kanyarodóknak, vigyázzon, ha a Tisza-partról autózik a Tisza Lajos körúton!

delmagyar.hu

Fotó: Szeged Szeme/Facebook

Nemrég fejezték be az útburkolati munkálatokat a Tisza Lajos körúton. Először a Klinikák előtt javították az utat, majd a Tisza Lajos körút és Aradi vértanúk terének kereszteződésében.

Csütörtök reggel meglepetésként érte az autósokat ez utóbbi helyszínen a közlekedés mikéntje, ugyanis új útburkolati jelekkel találták szembe magukat. A feltűnést mégsem ez okozta, hanem az, hogy jelzőtábla ekkor még sehol nem volt. A reggeli közlekedésben ez okozott is némi fennakadást, a helyszínről ekkor videót is készített az egyik gépárművezető oktató, Majoros Gabriella.

Gabriella lapunknak elmondta, hogy ő is furcsállta az esetet, de az illetékest megkeresve sikerült elintéznie, hogy pár órával később kikerüljön néhány tábla, nehogy baleset történjen.

16:30-kor már jobb volt a helyzet:

Arról is tájékoztatott minket, hogy a felújítás még nem fejeződött be teljesen, a műszaki átadásig tesznek majd még ki táblákat az elkövetkezendő napokban. Információink szerint az Aradi vértanúk terének útjai önkormányzati fenntartásúak, így amint válaszol a szegedi Városüzemeltetési Iroda, azonnal frissítjük cikkünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában