Helyi közélet

2020.12.16. 19:19

Jutalom a szociális intézmények dolgozóinak

A Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon és a Gondozási Központ dolgozóinak munkáját is ajándékkal köszönte meg Szabó Zoltán, Szentes polgármestere és Agócs Lászlóné, a szociális bizottság elnöke.

M. A.

Szocális dolgozók köszöntése a szentesi Dr. Sipos Ferenc Parkerdõ Otthonnál. Fotó: Majzik Attila

Fotó: Majzik Attila

A héten a Dr. Bugyi István Kórházat is felkeresték, ott az egészségügyi intézmény sürgősségi- és fertőző osztályának, valamint a szentesi mentőállomás dolgozóinak adtak át ajándékokat. Az osztályok speciális széket, ruházatot, vérnyomásmérőket, pulzoximétert és FFP2 típusú maszkokat kaptak.

– Végigjárjuk az egészségügyi- és szociális intézményeket, megköszönve az egész éves megfeszített munkájukat, különös tekintettel arra, amit a járványhelyzetben tettek meg értünk – mondta el a polgármester. Szabó Zoltán kiemelte, minden intézmény jól tette a dolgát, helytálltak a nehéz körülmények között is. A polgármester hozzátette,

minden dolgozónak százötvenezer forintos jutalmat adnak.

Az alkalmon Török Jánosné, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Csongrád Megyei Területi Szervezetének szentesi elnöke is átadott egy elismerést, Zoltai Zsuzsanna ápolónő kiváló munkájáért vehetett át oklevelet és ajándékot a szakdolgozók képviselőjétől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában