futópadot is vesznek

2021.02.07. 09:45

Új sportpadlót kap a bordányi konditerem

Az önkormányzat ki­használva a koronavírus mi­­atti kényszerleállást, felújítja a Faluház és Könyvtárban lévő konditerem padlóját. Egy 50 kilogrammos hengerrel hengerelték a vinilpadlót, amit így rögzítettek.

A. T. J.

A biztos rögzítés érdekében áthengerelték az új burkolatot. Fotó: Kuklis István

Fotó: Kuklis István

A Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat által megálmodott konditerem igen népszerű az itt élő fiatalok körében. A papír- és fémgyűjtésből befolyt összegből rendezték be a termet, ami hét éve az iskola sportcsarnokából költözött a Faluházba.

A gépek használata ingyenes, csak előzetes regisztrációhoz kötött.

A népszerűségnek köszönhetően az eredetileg lerakott szőnyeg már nagyon elhasználódott, több helyen ki­kopott.

A biztos rögzítés érdekében áthengerelték az új burkolatot.
Fotó: Kuklis István

Most sportpadlóval borítják be a helyet, amely jobban megfelel a jelenlegi funkciónak, és könnyebbé válik a takarítása is. A munkálatok a napokban a régi szőnyeg felszedésével kezdődtek, amit aljzatkiegyenlítés követett.

Várhatóan február közepéig elkészülnek a felújítással.

Az ifjúsági önkormányzat újonnan megválasztott képviselői további fejlesztéseket terveznek. Mindenképpen szükséges lehet szerintük például a nyílászárók festése, szúnyoghálók beszerzése, de némelyik erősítő gép karbantartása, javítása is esedékes. Ezekről az új testület első üléseinek valamelyikén dönthetnek majd. Az eszközöket is bővítik, elsőként új futópadot vásárolnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában