COVID19

2021.04.06. 17:29

Sándorfalva önkormányzatát is elérte a vírus

Sajnálattal tájékoztatjuk a lakosságot arról, hogy a Sándorfalva Városi Önkormányzatot is elérte a koronavírus, ami azt jelenti, hogy nyolc munkatársunknak is pozitív lett a koronavírus tesztje, így az önkormányzatunk jelenleg korlátozottan működik – írja az önkormányzat honlapja.

delmagyar.hu

Sándorfalva – 2020.11.05. Egy hét alatt 10 beteg a településen, további 12 tesztelés alatt. Már halott is van, figyelmeztet a háziorvos. Képen: A Polgármesteri Hivatal épülete. Fotó: Karnok Csaba (KC) – Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

A város a következő nyilatkozatot tette közzé a honlapján:

„Városunk polgármestere, Gajdosné Pataki Zsuzsanna, valamint jegyzőnk, Dr. Török Éva is pozitív teszttel rendelkezik. Az ő munkájukat Búza Katalin alpolgármester, valamint Dr. Másody Zsolt aljegyző veszi át.

Az önkormányzat tehát működik, de a lakosságot arra kérjük, hogy ügyintézés közben kerüljék az önkormányzati dolgozókkal való személyes kapcsolatot! Ezt mindenki védelmének érdekében kérjük.

Ügyeiket telefonon, a 06 62 572 961-es telefonszámon, illetve online, a sandorfalva.hu oldalt használva, valamint a [email protected] e-mail címet használva intézhetik.

Mindenkinek jobbulást kívánunk!”

Vigyázzunk egymásra, vigyázzanak magukra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában