vádat emeltek az elkövető ellen

2021.06.28. 09:18

Féltékenységből vascsővel ütötte fejbe – meghalt a férfi

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki féltékenységből okozta egy másik férfi halálát.

delmagyar.hu

Fotó: Illusztráció: Pixabay

A vádirat szerint a vádlott és felesége között hosszabb ideje megromlott a kapcsolat és emellett rendszeresen veszekedtek is, mindennek ellenére együtt éltek egy megyebeli tanyás ingatlanban. A vádlott 2020. július 5-én a kora esti órákban átnézte felesége mobiltelefonját és észlelte, hogy rendszeresen beszélget a sértettel.

A vádlott kérdőre vonta feleségét, veszekedtek, majd a férfi megfenyegette a nőt, hogy az édesanyját valamint közös gyermeküket, mind pedig a sértettet megöli. A vádlott felesége értesítette a sértettet, hogy „baj van”, ő a helyszínre indult. A vádlott ekkor magához vett egy 25 cm pengehosszúságú kést és egy 50 cm hosszú vascsövet, majd a sértettel az ingatlan előtti úttesten találkoztak össze. Vitáztak, majd kölcsönösen megütötték egymást, a vádlott a vasrúddal egy alkalommal a sértettet fejen is ütötte. A férfi az ütéstől azonnal összeesett, fejét az aszfaltba ütötte, s eszméletét vesztette.

A további bántalmazást egy arra kerékpározó személy akadályozta meg. A sértett olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett el, hogy kórházba szállítását követően többszörös műtéti beavatkozás ellenére életét vesztette.

A főügyészség a vádlottat halált okozó testi sértés bűntettével vádolja. A vádemeléskor letartóztatásban lévő vádlott bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában