2002-ben kezdődött

2021.08.04. 12:15

A tízezredik igénylőt köszöntötték

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szegedi irodájának 10 ezredik Széchenyi Kártya-hitel-igénylőjét, Tamási Péter egyéni vállalkozót köszöntötték nemrégiben.

Munkatársunktól

Kőkuti Attila és Tamási Péter. Fotó: CSMKIK

A gazdasági önkormányzat székházában Kőkuti Attila, a kamara elnöke adta át az emléklapot és a Széchenyi Kártya Programot működtető KAVOSZ Zrt. ajándékcsomagját a vállalkozónak, aki fejlesztésre fordítja az 1 millió forintos hitelkeretet.

Kőkuti Attila és Tamási Péter.
Fotó: CSMKIK

Tamási Péter elmondta, egy vállalkozó ismerőse ajánlotta figyelmébe a kamarát, ahol gyors, pontos és barátságos ügyintézéssel fogadták. Azóta már a szervezet önkéntes tagja lett, indult a Kamarai Pénzügyi Alapok kiíráson, amelyen további 5 millió forintos visszatérítendő, kamatmentes hitelre pályázik. Megtudtuk, az utóbbi forrást vállalkozásának tevékenységbővítésére fordítaná, nemrégiben lakóautó-kölcsönzéssel egészült ki robogóalkatrész-kereskedése.

A kamara szegedi székházá­ban több mint 10 ezer hiteligénylést adtak be 2002 óta, ennek nyomán 9649 hitelt fo­lyósítottak.

Már igényelhető öt új, speciálisan a vállalkozások újraindítását segítő konstrukció a kamara szegedi, hódmezővásárhelyi, makói és szentesi irodáiban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában