72 órás jegy Szegeden

2021.08.23. 10:05

SZIN bérlet mellé korlátlan átszállásra jogosító jegy váltható

72 órás jeggyel korlátlan lesz az utazás a SZIN minden napján, azoknak, akik bérletet váltottak a fesztiválra – írja Szegedi Közlekedési Társaság.

delmagyar.hu

20210809 Szeged SZKT ellenőrei dolgoznak a villamoson. Képen: jegy kezelés, érvényesítés Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata a Szeged helyi közösségi közlekedésben bevezette az „időalapú jegyet” (72 órás jegy).

A SZIN alatt, vagyis augusztus 24. üzemkezdet és augusztus 29. üzemzárás között, akik a teljes rendezvényre érvényes karszalagos bérlettel rendelkeznek, és a megjelölt időszakban érvényesített 72 órás jegyet vásárolnak, korlátlan átszállással utazhatnak bármely helyi közösségi közlekedési járaton.

A 72 órás jegy felhasználásának és érvényességének feltétele, hogy a jármű fedélzetén lévő automata jegykezelővel, azaz időpecséttel kerüljön érvényesítésre.

További információk a közlekedési társaság oldalán olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában