Az esély megvan

2021.08.26. 19:01

Wellness-hétvégét lehet nyerni a Délmagyartól a SZIN-en

Sorok álltak a Délmagyarország standjánál csütörtökön is a Szegedi Ifjúsági Napokon, ami nem csoda, mert kollégáink különféle játékokkal és az azokért járó nyereményekkel várták a fesztiválozókat. Az azonnali nyereményeken túl két wellness-hétvégét is kisorsolunk a hozzánk látogatók között.

Suki Zoltán

Szeged – 2021.08.12.26. Délmagyarország promóció a SZIN-ezőknek. Képen: Fotó: Karnok Csaba (KC) – Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

Minifesztivált csináltak a nagy fesztiválban a Délmagyarország munkatársai a Szegedi Ifjúsági Napokon. A standunknál már a délután négyórai nyitás után sorban álltak a fesztiválozók, ami nem is csoda, hiszen kollégáink és a hoszteszlányok fergeteges hangulatot teremtettek. Most azonban a Délmagyarországon kívül lapcsoportunk két új portáljára, az unilife.hu felsőoktatási és a sulilife.hu közoktatási portálra is felhívjuk a figyelmet, a szórakoztató játékok is ezekkel kapcsolatosak.

A lényeg, hogy van egy szerencsekerekünk, és aki megforgatja, szinte biztosan nyer valamit. Vannak bögréink, karkötők, amik egyébként különösen népszerűek voltak, de buborékfújót, kulacsot, termoszt, vagy éppen Rejtő Jenő valamelyik klasszikusát lehet megnyerni. Aki pedig kifáradt a sok pörgetésben, nyugodtan lepihenhet a standunk mellett felállított óriásszéken, amin akár többen is elférnek.

A Délmagyarország nyereményjátéka a SZIN-ezőknek. Fotó: Karnok Csaba

A lényeg pedig az, hogy akik regisztrálnak standunknál, azok között a fesztivál után hétfőn két darab kétszemélyes wellness-hétvégét sorsolunk ki, hogy ki tudják pihenni a szegedi fesztivál fáradalmait.

Az unilife.hu felsőoktatási portálként első kézből, az Oktatási Hivatal szakmai támogatásával mutat irányt a fiataloknak és szüleiknek a pályaválasztás és az egyetemi élet útvesztőiben. Segít eligazodni a képzések és lehetőségek között.

Pörgess és nyerj a Délmagyarország standjánál! Fotó: Karnok Csaba

A sulilife.hu pedig a középiskolába készülő, középfokú oktatási intézmény-választás előtt álló fiatalokat és szüleiket, valamint a már középiskolában tanuló diákokat szólítja meg. És, ahogy a Délmagyarország standján, a portálon is érdekes, szórakoztató tartalmakkal, játék- és sportötletekkel, valamint társasjáték bemutatókkal lehet találkozni.

Aki pedig már mindent kipróbált nálunk, ma este a Halott Pénz, a Punnany Massif, vagy éppen a Belmondo koncertjén folytathatja a fesztiválozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában