Szeged

2021.09.15. 20:21

Ámulatba ejtő, lebegő hőlégballonok – Fotók

Amikor hőlégballont látunk az égen, legyünk bármilyen morcos, vagy szomorkás hangulatban, a huncut mosoly kiül az arcunkra.

Varga Lilla

Fotó: Kuklis István

Fotó: Kuklis István

A földtől szó szerint elrugaszkodott, valamilyen mesebeli légi járműre emlékeztetnek minket. Talán egy pillanatra úgy érezhetjük, bárcsak mi is abban a kosárban ülhetnénk, és a felhők magasságából pásztázhatnánk a tájat. Vagy, mintha apró manók integetnének piciny kezeikkel felénk, -nézd csak, szebbé tettük a napodat!

Noha, amikor az ember reggel még csak éledező állapotban ücsörög a konyhában és hirtelen bőszen szuszogó hangot hall kintről, maga sem tudja, mire gondoljon. De mint egy jó erős kávé, úgy hat rá a házak fölött komótosan közlekedő hőlégballon látványa. Szinte kikiabálnánk, hogy vigyetek el engem is, majd bekuporodok a kosár sarkába!

Nem kellett az eget pásztáznunk grandiózus hőlégballonokat keresgélve, ugyanis a szegedi Dóm téren teljes valójában megcsodálhattuk ezeket káprázatos alkotásokat. A nem mindennapi eseményre a család apraja, nagyja kilátogatott, és mindenkit ámulatba ejtett a ballon sereg. Egészen eltörpültünk a grandiózus lebegő hőlégballonok mellett. A napokban, ha az égen megpillantunk egyet, ahhoz a bizonyos fellélegző mosolyhoz immár egy fantasztikus élmény is társul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában