Szeged

2021.10.09. 16:03

Tanár-diák meccs és paprikáskrumpli is volt a Jerneyben – Fotók

Összecsaptak a tanárok és a diákok a szegedi Jerney János Általános Iskolában szombaton.

Suki Zoltán

Fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

Nem kell persze rosszra gondolni, családi sportnap volt az iskolában, aminek az egyik része volt a tanár-diák focimeccs, ami – a végét éppen ezért nem is vártuk meg – a tanárok győzelmével végződhetett, pedig mi a gyerekeknek szurkoltunk. A focimeccsen kívül volt sok más sportolási lehetőség is. Négyfős csapatok például egy 11 állomásos akadálypályán versenyeztek egymással.

Amíg pedig ment a meccs és az akadályverseny, a szülők és az iskolások bográcsokban főztek többek között paprikás krumplit, de olyan is volt, aki sok süteménnyel, vagy éppen palacsintahegyekkel érkezett.

Egy lustább csapatot láttunk, ők pizzát hozattak maguknak a közeli étteremből

A jerneyseknek ráadásul szerencséjük volt, mert az időjárás éppen egy ilyen sportnapnak lett kitalálva. Hogy ebben mekkora szerepe volt az iskolaigazgatónak, nem tudni. Az az egy biztos, hogy Lázár Zoltán az iskola honlapján ígérte meg, hogy nem lesz eső, és be is tartotta az ígéretét.

 

Lázár Zoltántól azt is megtudtuk, hogy ez már a 15. ilyen rendezvény volt. Az igazgató szerint fontos, hogy a gyerekek nem versenyeztek, a részvétel volt a fontos, de azért hozzátette, hogy már fenték a fogukat a diák focicsapatra.

Találkoztunk kint Mihállffy Bélával is, a körzet fideszes önkormányzati képviselőjével, aki focizni is beugrott, és tortákat vitt a gyerekeknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában