Szeretem Vásárhelyt Egyesület

2021.12.03. 15:41

Idén egy 3 éves kislányt, Béres Viktóriát támogatják a naptár bevételével

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület idén – az előző évekhez képest – dupla mennyiségű, 2000 asztali naptárt készítettet. A bevételéből a hároméves, mozgáskorlátozott vásárhelyi kislányt, Béres Viktóriát támogatják.

Kovács Erika

– A Szeretem Vásárhelyt Egyesület ebben az évben is elkészítette asztali naptárát, ami az előző esztendőkhöz hasonlóan ugyancsak jótékony célokat szolgál. A csupa mosoly 3 éves Béres Viki gyógyulását szeretnénk a naptár eladásából befolyó összeggel segíteni. Viktória koraszülött, egy speciális torna segítségével tud csak megtanulni járni. A küzdeni tudás és életszeretet, ami ebből a csöpp kislányból sugárzik, minden vásárhelyi szívét megdobogtatja – mondta Juhász Tünde, az egyesület egyik alapítója, elnökhelyettese.

– A naptár, az előző évekhez hasonlóan, hódmezővásárhelyi fotókból áll. A tizennégy éven keresztül megrendezett és az utóbbi években méltatlanul elfeledett vásárhelyi fotószimpózium képeiből készült válogatás. Mint arra minden bizonnyal sokan emlékeznek, az ország legtehetségesebb fotóművészei gyűltek össze itt, Hódmezővásárhelyen, és meghatározott tematika alapján járták a várost és készítettek fotókat – emlékeztetett Juhász Tünde.

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület idén is elkészítette kalendáriumát. Fotó: Kovács Erika

A Kincses Vásárhely sorozat idei kalendáriumát, az előző évekhez hasonlóan, 1500 forintért lehet megvásárolni az Arany Zöldséges bolthálózat üzleteiben a Majolika gyárnál, a Teleki utcában és a Móricz Zsigmond utcában, a Népkerti Sörözőben, az Andrássy utcai trafikban, az Inda Virágüzletben és a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség Zrínyi utcai irodájában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában