Szegedi hírek

2021.12.23. 08:10

Légtisztító gépeket kaptak a mentők

Forrás: Török János/Illusztráció

 Több mint kétmillió forint értékben ajándékozott légtisztító készülékeket a szegedi mentőállomásnak a szegedi SolvElectric Technologies Kft. – közölte lapunkkal a cég. 

Mint írták, a 10 darab SolveAir UNI légtisztító célja, hogy a mentőállomáson dolgozók mindennapjai nyugodtabban és egy tisztább, biztonságosabb környezetben teljenek. 

Minden olyan helyiségbe tesznek a készülékből, ahol a mentőállomás munkatársai nap mint nap megfordulnak, például az irodákban és a közösségi terekben. 

A szegedi cég bízik benne, hogy ezzel is hozzá tudtak járulni ahhoz, hogy a járványhelyzet és a mindennapos nehézségek ellenére a mentők olyan munkakörnyezetben tudjanak dolgozni, ahol a levegőben lévő szennyező anyagokon túl, a kellemetlen szagok és allergének sem zavarják a munkát vagy a pihenőidőt. 

Lapunknak beszámoltak arról is, hogy tavaly a partnereiknek szánt ajándékok összegét a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak ajánlották fel. Idén pénzadomány helyett a saját fejlesztésű és gyártású készülékkel igyekeztek szebbé tenni az ünnepeket és hosszú távon is segítséget nyújtani. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában