Szeged

2022.09.24. 11:33

Folytatódik a várostakarítás

Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft., a Szegedi Közlekedési Kft. és a Szegedi Vízmű Zrt. közös hétvégi várostakarítási munkát szervez szeptember 24-én, szombaton.

delmagyar.hu

Illusztráció: Sándor Judit

A takarítás alá vont utcákon a forgalmi sávok mellett a parkolók, az útpadkák és a csapadékelvezetést biztosító víznyelők is takarításra kerülnek.

Kézi erő mellett seprűs takarító gépjárművekkel kerül megvalósításra az utcák takarítása. Az érintett útszakaszokon a munkavégzések alatt reggel 8 óra és délután 15 óra között időszakos útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani, valamint parkolási tilalom lesz érvényben.

A tiltás ellenére a lezárt területen parkoló járművek elszállításra kerülnek. Ezért kérik a gépjárművel közlekedők türelmét, fokozott figyelmét és alkalmanként segítségét is, hogy rendben és terv szerint fejezhesse be a társaság be ezt a közcélú, városszépítő akciót.

A takarításban érintett útszakaszok a következők:

Bolyai János utca, Gogol utca, Hajnóczi utca, Tábor utca

A takarításban érintett útszakaszokra szóló lakossági parkolóbérleteket az alábbi utcákban elfogadják:

Kálvária sgt.
Dáni utca
Gutenberg utca
Attila utca
Jósika utca
Mérey utca
Bartók tér

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában