Szegedi hírek

2022.10.28. 12:25

Sűrítőjáratokat indít a meccs után az SZKT

Járatsűrítéssel készül az SZKT a Pick Szeged – HE-DO B. Braun Gyöngyös kézilabda mérkőzésre szombaton.

Delmagyar.hu

Fotó: SZKT

A Szegedi Közlekedési Társaság jó hírt közölt a Pick-szurkolókkal: sűrítőjáratokkal segítik majd a hazajutást a Pick Szeged – HE-DO B. Braun Gyöngyös kézilabdameccs után szombat este. A mérkőzés 20.05-kor kezdődik, és előreláthatóan 21.35-ig tart. A mérkőzés végeztével sűrítik a 19-es trolibuszvonalon a járatokat, ezek a belváros irányú Etelka sor megállóhelyről indulnak Makkosház végállomás irányába. A sűrítőjáratok 19-es jelzéssel közlekednek, a vonal valamennyi megállóhelyén megállnak, és normál díjszabással vehetők igénybe.

 

Az SZKT arra hívta fel a figyelmet: a Pick Aréna megközelíthető közösségi közlekedéssel (9-es és 19-es trolibusszal, 73-as, 73Y-os, 74-es, 74Y-os, 90F-es buszjárattal), Lime elektromos rollerrel, valamint személygépkocsival a Felső Tisza-part, Etelka sor irányából - szurkolói parkoló viszont a társaság információi szerint nem áll rendelkezésre. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában