A Szociális Munka Napja alkalmából

2022.11.15. 16:18

A szociális ágazatban dolgozókat köszöntötték - Fotók

A szociális ágazatban dolgozókat köszöntötték kedden az IH Rendezvényközpontban.

Suki Zoltán

Hárman vehettek át idén az elismerést. Fotó: Török János

Fotó: janostorok.com

 A Szociális Munka Napja alkalmából tartott rendezvényen Szeged várospolitikai alpolgármestere köszöntőjében elmondta, hogy hálásak a szociális ágazatban dolgozóknak. Binszki József szerint a mostani nehéz helyzetben különösen fontos, hogy Szeged saját szociális védőhálót épített ki. Hozzátette, hogy az el múlt időszakban több mint 900 millió forintot fordított az önkormányzat a szociális intézményekre. Hozzátette, hogy közösen a mostani válságot is túl lehet élni. Ezután a díjátadó következett. Az elismeréseket Binszki József adta át.

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata a Szociális munkáért díjat adományozott Harcsás Gizellának, Szeged-Csanádi Egyházmegyei Karitász csoportvezetőjének, a hátrányos élethelyzetű emberek segítésében végzett kitartó, példamutató munkája elismeréseként. Ugyancsak ezt a díját kapta Bubrják Ottó, a Szegedi Kistérség Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézmény Család- és Gyermekjóléti Szolgálatának vezetője magas színvonalú szakmai munkájáért.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elismerő oklevelét Irinyi Tamás, a kamara megyei elnöke adta át Viszkok Andrea Herminának, a Csongrád-Csanád Megyei Dr. Waltner Károly Otthon vezető ápolójának, szakmai munkájának elismeréseként. A rendezvényen ott volt Mihálffy Béla országgyűlési képviselő is, aki ugyancsak megköszönte az ágazatban dolgozók áldozatos munkáját, és elismeréssel szólt arról.


 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában