Forgalom

2022.11.15. 07:46

ÚtON: lezárások nehezítik a közlekedést

Erős a forgalom ma reggel a bevezető utakon.

Delmagyar.hu

Fotó: Frank Yvette

Erős a forgalom a bevezető utakon, főleg a Dorozsmai és az Algyői úton, de szinte mindegyiken egyre többen vannak, csakúgy a Szabadkai úton, Rókusi, Makkosházi, Budapesti körúton. Utóbbi kettő kiemelten torlódik, széles vonzáskörzetükkel együtt a Budapesti körút végén zajló munkálatok miatt. A Felső Tisza part szintén jól be van sűrűsödve, és alakul a Tisza Lajos körút is, főleg a Dugonics tér környékén. Itt a sugárutak elején is vannak bőven, és most már be van lassulva a Boldogasszony sugárút, valamint a belvárosi utcák is - tudtuk meg a Rádió Taxi Három munkatársaitól.

A Kis Ernő és Fekete sas utcákon még dolgoznak, ez utóbbi a Károlyi utcáig le van zárva. A Vásárhelyi Pál utcán a Bakay és Pulz között a szélső sáv elkészült, szabadon járható, viszont most a túloldalon zárták le a külső sávot.

A klinikák Tisza Lajos körúti bejáratát is lezárták, a klinikakert csak a Somogyi utca felől közelíthető meg, ez tegnaptól 1 hónapig így lesz. Újszegeden a Makai, Szőregi út ontja befele az autókat, egyre többen vannak a Thököly és Bérkert utcán, valamint a Temesvári körúton. Mindkét hídon lassan lehet haladni, a Stefánián, Népkert soron, Székely soron, Vedres utcán araszolgatni kell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában