Szegedi hírek

2022.11.18. 07:42

ÚtON: tele van a város forgalomlassító akadályokkal

Delmagyar.hu

Fotó: Török János

Erős a forgalom a bevezető utakon, külső részeken, körutakon, sugárutakon, ráadásul tele van a város forgalomlassító akadállyal - tudtuk meg a Rádió Taxi Három munkatársaitól. A tarjáni és felsővárosi területek torlódnak a Budapesti körút végén lévő korlátozások miatt. A Vásárhelyi Pálon a diszkontok felőli oldal szélső sávja van lezárva, de sávlezárások akadályoznak a Dorozsmai úton, a Bertalan hídon, Tápén a Bencfahát és Muskátli utcán, illetve a klinikák Tisza Lajos körút felőli bejáratát is lezárták, a klinikakertbe csak a Somogyi utca felől lehet bejutni.

Az Anna kút, kettős körforgalom, Hősök kapuja, Boldogasszony sugárút, Szabadkai út kezdenek megtelni. A hidak előtt és a hidakon is sorok vannak, érdemes picit hamarabb indulni, akinek a folyó túloldalára kell átjutnia. A mai napon is fokozott figyelemmel kell közlekedni, mert a köd és a mára jósolt eső növeli a balesetveszélyt, vigyázzunk egymásra!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában