Szegedi hírek

2022.11.16. 07:51

ÚtON: Vizesek és zsúfoltak az utak, dolgoznak a Bertalan hídon

Delmagyar.hu

Fotó: Karnok Csaba

Ma reggel is sokan indultak el autóval. Vizesek az utak, a mellékutcákban a sok lehullott falevél miatt csúszhat is az út, a látótávolságra is figyeljünk, köd van - figyelmeztettek a Rádió Taxi Három munkatársai. Torlódik a forgalom a Dorozsmai úton, itt nehezíti a közlekedést a belső sávok lezárása is, de az Algyői úton is torlódás van befelé,  valamint a Budapesti körúton és a Makkosházi körúton is nehézkes a haladás. Tele van a Szamos utca, Szilléri sugárút, Retek utca, Csillag tér környéke, valamint a Felső Tisza-part is. Torlódik a forgalom  a Szőregi úton befelé, tele van a Temesvári körút, a Belvárosi híd, és a Bertalan hídon is nehézkes az átjutás, folyik a dilatációs munka. Az Aradi Vértanúk terénél, a Boldogasszony sugárúton, valamint a Dugonics térnél is lépésben halad a forgalom, csak úgy mint a Kossuth Lajos sugárúton. A Vásárhelyi Pál utcában is még mindig a szélső sáv lezárása miatt van torlódás a Pulcz utca magasságában. 

Folynak a munkálatok a klinikakertben, ezért a Tisza Lajos körút felől nem lehet behajtani, csak a Somogyi utca felől, a Feketesas utca is le van zárva a Kiss Ernő utca és a Károlyi utca között. A Szabadkai úton a sorompó előtt is hosszú sor van befelé, de a Bajai út is tele van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában