Nagy bulira készülnek

2023.06.26. 16:20

Ingyen mehetnek a strandra a szentesi egészségügyi dolgozók - Galéria

Rádiós bulival és minifesztivállal is készül a nyárra a Szentesi Sport- és Üdülőközpont. A strandra az önkormányzat és a Vöröskereszt jóvoltából a szociális és az egészségügyi alapellátásban dolgozók egy alkalommal ingyenesen is ellátogathatnak, a grátisz családi belépőket hétfőn adták át az üdülőközpontban.

M. A.

1100 családi strandbelépőt ad idén az önkormányzat. Fotó: Majzik Attila

Szentes önkormányzata harmadik éve biztosít a Vöröskereszttel együttműködve strandbelépőket a szociális és egészségügyi alapellátásban dolgozókban. Mintegy 1100 családi belépőt ajánlottunk fel rekreációs céllal hálánk jeléül. Ezzel is szeretnék köszönetet mondani egész éves munkájukért az egészségügyben dolgozóknak

 – közölte Szabó Zoltán Ferenc.

Szentes polgármestere elmondta, az önkormányzat valamivel több mint 7 millió forinttal támogatja az ingyenjegyeket, amik közül idén 650-et a kórház munkatársai kapnak, a szociális és egészségügyi alapellátásban dolgozóknak 400 ilyen belépő jut, valamint 50 strandbelépőt adnak az önkormányzati hivatal dolgozóinak. Mint Agócs Lászlóné képviselő hozzátette, még vannak tartalék jegyek, így aki még nem iratkozott fel, az még jelentkezhet az ingyenes belépőért.

A szentesi strandra azonban nemcsak ingyenjeggyel érdemes ellátogatni: júliusban két nagy rendezvénnyel is készülnek. Július 8-án a Rádió 88 szervez egész napos strandpartit a szegedi napozóválogatottal és szórakoztató strandjátékokkal, július 14-én és 15-én pedig jön a Szentes StrandFeszt. A kétnapos fesztiválon nappal a sportegyesületek bemutatói szórakoztatják majd a fürdő vendégeit, a táncos és karate bemutatók mellett lesz erősember-verseny is. Esténként a bulié lesz a főszerep, a szentesi „dj-válogatott” mellett lesznek olyan országosan ismert arcok is, mint Erős vs. Spigiboy vagy a Fiestás Csordás Tibi.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában