Helyi közélet

2023.07.24. 22:34

Bosszantó elhanyagoltság: méteres a gaz a keleti elkerülő út mentén

Beláthatatlan kereszteződés, a termőföldeket károsító gyomtenger, borzasztó látvány.

Delmagyar.hu

Forrás: Promenad24/Benkő Zsolt

Az elmúlt időszakban több alkalommal jelezte az önkormányzat illetékes irodája felé Benkő Zsolt települési képviselő, hogy méteres gaz található a keleti elkerülő út mentén, mely a Csomorkányi úti körforgalomban és annak szélén látványos. A városatya közösségi oldalán hétfőn azt írta, ígéretet kapott, hogy a hét elején felszámolja végre az önkormányzat az áldatlan állapotot. Ugyanakkor értetlenségét fejezte ki, hogy az illetékesen hagyták idáig fajulni a helyzetet.

Sajnálom, hogy ez az állapot, július derekáig senkinek sem tűnt fel a torony alatt! A magas gaz tudniillik zavarja a közlekedőket, nehezen belátható a kereszteződés, máskülönben pedig gyomtenger alakult ki, mely a környező földeket is érinti, főleg a fenyércirok és mezei aszat kapcsán 

– jegyezte meg Benkő Zsolt.

A vásárhelyiek egyébként az elmúlt napokban amiatt is háborogtak a közösségi médiában, hogy a keleti elkerülőn a méteres gazból a korábbi években megszokottnál is észrevétlenebbül tudnak előugrálni az őzek, így súlyosan balesetveszélyessé vált az elhanyagoltság.

Olvasható a Promenad24 oldalán. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában