Ásotthalom

2023.10.21. 16:20

Igényelhető a tűzifa

Delmagyar.hu

Illusztráció

Fotó: Pezzetta Umberto

Október 30-ág igényelhető a szociális tűzifa Ásotthalmon, idén összesen 252 erdei köbméter tűzifát oszthat szét az önkormányzat. Az igényléshez szükséges adatlapot a polgármesteri hivatalban és a művelődési házban lehet átvenni, de a tanyagondnoki szolgálat munkatársaitól is elkérhető – írja az önkormányzat honlapja

A tűzifát azok igényelhetik, ahol az egy főre számított havi jövedelem nem haladja meg a 171 ezer forintot. A kérelem elbírálásánál előnyt élveznek az aktív korúak ellátására jogosult személyek, a nyugdíjasok, a települési támogatásra jogosultak, illetve a halmozottan hátrányos helyzetű gyermeket nevelő családok. Az önkormányzat felhívja a figyelmet, hogy a tűzifa elszállításáról a kedvezményezettnek kell gondoskodnia, de a házhoz szállítás megrendelhető.

A kérelmet a polgármesteri hivatalban kell benyújtani október 30-ig, és csatolni kell a nyomtatványon felsorolt iratokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában