Helyi közélet

2023.10.12. 11:54

Sokan jelentkeztek a szakkörökbe

Szabó Imre

20230127 Debrecen Az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét alkalmából Magyarországon már tizedik alkalommal szervez prevenciós célú programokat a Mályvavirág Alapítvány. Gyöngyfűzés a figyelemfelhívás jegyében a Pósa utcai Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézetben DAEFI. A gyöngy a HPV elleni védekezés és a megelőzés szimbóluma. Fotó: Czinege Melinda CZM Hajdú Bihari Napló HBN A képen: a gyöngyökből a résztvevők karkötőket fűznek, amelyeket később eljuttatnak egy-egy kórház nőgyógyászati osztályára, hogy az ott fekvő beteg érezzék, nincsenek egyedül

Fotó: Czinege Melinda

Lejárt a jelentkezési határidő, ezért további érdeklődőket nem tudnak fogadni az önkormányzat és a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében induló két új szakkörbe – tájékoztatott közösségi oldalán Ferencszállás polgármestere, Jani János. Azt is közölte, hogy mindkét szakkör teljes létszámmal indul. A kereten szövés október 30-án, a gyöngyfűzés november 2-án indul a faluházban. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában