Helyi közélet

2023.11.18. 11:30

Felmérik a közlekedési szokásokat Algyőn

A kérdőív kitöltésével rollert is nyerhetnek.

Delmagyar.hu

Illusztráció

Fotó: Frank Yvette

Felmérik Algyőn a közlekedési szokásokat

 – tájékoztat az önkormányzat honlapja. Azt írják, az elmúlt években a településen tapasztalható növekvő járműforgalom hamarosan fenntarthatatlanná válhat. Ennek a helyzetnek a kezelése egyrészt közlekedésszervezést, másrészt szemléletváltást igényel. A falu vezetése a fenntartható, megújuló és költséghatékony megoldásokra épülő közlekedést, valamint az iparterületek kerékpárral, rollerral és gyalog történő megközelítését biztosító infrastruktúra kiépítését tervezi.

Ezért mérik fel az Algyőn élők és dolgozók jelenlegi mobilitási szokásait, valamint a jövőbeli igényeit. A felmérés eredményeiről először egy összefoglaló tanulmány készül, majd annak alapján szakértők bevonásával hozzák létre Algyő mobilitási tervét.

Az online elérhető kérdőív kitöltésével értékes ajándékot nyerhetnek az Algyőn élők és dolgozók. A nyereményeket december 18-án sorsolják, az ajándékokat december 20-tól lehet átvenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában