Helyi közélet

2023.12.23. 17:40

Ismét ünnep utáni bejgli futásra vár a Hód-Mentor SE

Tábori Szilvia

illusztráció.

Forrás: Shutterstock

Összegyúrta a Téli Crossfutás és a Bejgli Futás legjobb elemeit a hódmezővásárhelyi Hód-Mentor Sportegyesület következő sporteseményére. Ennek jegyében rendezik meg december 30-án, szombaton a jótékonysági futásukat, és idén újdonságként a Bejgli Futás egyben a Téli Crossfutás 2. fordulója is. A távok ennek megfelelően a Kása-erdőben haladnak majd, a versenyközpont a Gyarmati Dezső Sportuszoda aulájában lesz. A rajt és a cél a Liget sor északi vége, Kása-erdő sarka; minden táv rajtja előtt 15 perccel közös, mintegy 800 méteres melegítő kocogás indul az uszodától. 

A nevezési díj kétezer forint, amelyből az Életünkért-Egészségünkért Hódmezővásárhely és Makó Lakosságáért Közhasznú Alapítványt is támogathatják. A befolyt összegből egy felső kategóriás ultrahang diagnosztikai eszközt, továbbá a meddőség korai felismerésére szolgáló nőgyógyászati eszközöket vásárolnak. A nevezéskor a nevezési díjon felül is van lehetőség adományozni, melyet az Alapítvány hálásan fogad. A három, hat és kilenc kilométeres távokra már lehet online nevezni a www.e-nevezes.hu nevezőrendszerben, illetve majd személyesen is a verseny napján. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában