Helyi közélet

2024.01.04. 16:20

Csongrád-csanádi pedagógus nagyköveteket neveztek ki

Suki Zoltán

Az elmúlt években sokan csatlakoztak és biztosították támogatásukról az alapítványt és ezt a kezdeményezést, például Tenki Réka színművész boldogságórás nagykövet is. Archív fotó: Teknős Miklós

A Jobb Veled a Világ Alapítvány 10 éve indította útjára a pozitív pszichológia alapjaira épített érzelmi intelligencia fejlesztő Boldogságóra Programját, amely mára csaknem 1500 óvodában és iskolában a mindennapok fontos része. A programban már több mint 7000 pedagógus vesz részt. Közülük választottak ki országosan 30-at, akik nemcsak mindennapi munkájukban képviselik ezt az egyedülálló élménypedagógia módszert, hanem például szakmai napok szervezésében és műhelymunkákban vesznek részt. A pedagógus nagykövetek a helyi közösséget megszólító programokat szerveznek a Boldogságóra Program témakörei mentén. Csongrád-Csanád vármegyéből szegedi, csongrádi és makói pedagógusok is nagykövetekké váltak.

Az elmúlt években sokan csatlakoztak és biztosították támogatásukról az alapítványt és ezt a kezdeményezést, például Tenki Réka színművész boldogságórás nagykövet is.

A most kinevezett pedagógus nagykövetek: Dérné Bozóki Éva, a SZVK Janikovszky Éva Tagintézménybúl; Lázár Emőke, a Szegedi Városi Kollégium Székhelyintézményből; Rideg-Fekete Márta, a Csongrádi Batsányi János Gimnázium és Kollégiumból; Széll Henriett, a Makói Óvodából és Tóth Diána, a Szegedi Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda és Általános Iskolából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában