Helyi közélet

2024.01.30. 14:28

Komoly fájdalmak gyötrik a születésekor agyvérzést kapott Levit

Születésekor kapott agyvérzést Levi, azóta állandó küzdelem az élete. A kisfiút nagyban segíti a 2023 végén kapott ültetőgépe, ám idén újabb problémával, a kínzó fogfájással kell a harcot felvennie, amitől sem aludni, sem enni nem bír.

Delmagyar.hu

Levi annyira keveset tud enni, hogy már híznia kell. Fotó: Hegedűs Tímea

Forrás: Metropol.hu

Móricz Levente édesanyjával, Hegedűs Tímeával a fejlesztő iskolák miatt költözött Hódmezővásárhelyről Békéscsabára. A gyermekét egyedül nevelő anya azóta is igyekszik mindent megtenni, hogy gyermeke teljes életet élhessen.

Folyamatosan fájdalmai vannak Levinek a rossz fogai miatt, melyen a legutóbbi operáció sem segített.

Az utolsó korrekciós műtét óta is komoly fájdalmai vannak, akármit csinálok. Az éjszakák és a nappalok szinte teljesen felcserélődtek, annyira nehezen és rosszul alszik.

Levinek ráadásul a karácsony környékén lecsiszolt foga kisebesítette a száját. Tímea éppen ezért elhatározta, hogy már az év elején elkezdenek tervezni.

Az egyik reggel úgy keltem fel, hogy egy kirakós darabja volt előttem. Erről eszembe jutott, hogy idén e köré építem majd a támogatóink adományait. Kitaláltam, hogy egyfajta kulcstartót lehetne megvásárolni, amiért a kapott pénzt Levi fogászati kezeléseire szeretnénk majd költeni 

– árulta el a közel 50 db puzzle alakú kulcstartót megrendelő édesanya. Fia számára ugyanis az most a legfontosabb, hogy helyre tegyék elálló fogait, hogy megfelelően tudjon táplálkozni.

A gyógytornát is folytatjuk, mert híznia kell. Vissza kell építeni azokat az izmokat, melyeket a rossz fogai miatt veszített el. Már most látom, hogy nem lesz egyszerű évünk.

A kirakóst ábrázoló kulcstartót egyébként az adó 1 százalék felajánlása kapcsán álmodta meg Tímea, aki örül neki, hogy legalább az ültetőszék hasznosnak bizonyult, melyet 2023 végén kapott meg Levi.

Simán kiül velem a konyhába, a nappaliba, abból néz mesét. A széknek köszönhetően jobban elvan, mint anélkül, szóval elmondhatom, hogy bevált.

 

Olvasható a Metropol oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában