Helyi közélet

2024.02.10. 21:13

Félezren mulatnak a Gazdabálon Vásárhelyen

118. alkalommal gyűltek össze a gazdák, hogy bálozzanak egyet a Fekete Sasban. Február 10-én, szombaton este mintegy félezren mulatnak az év egyik legfontosabb eseményén.

Delmagyar.hu

Forrás: Promenad24

A bál elnöke Benkő Zsolt, a Hódmezővásárhelyi Gazdasági Egyesület elnöke, a főrendező Perényi János ügyvezető elnök, a háziasszony Kodácz Csengele. A Gazdanapi rendezvények védnöke Lázár János építési és közlekedési miniszter, a vásárhelyi és a makói térség országgyűlési képviselője.

Benkő Zsolt, a Hódmezővásárhelyi Gazdasági Egyesület elnöke köszöntőjében elmondta: a rendezvény minden évben örömteli pillanat, azonban sok a megválaszolatlan kérdés a gazdák számára. A mezőgazdászoknak folyamatosan küzdeniük kell a rajtuk kívülálló tényezőkkel szemben, amit csak új és közös erővel lehet legyőzni.

Nyitótánccal a Pavane Táncegyüttes kedveskedett, valamint átadták a Tanulói Támogatói Díjakat az idei nyerteseknek, Kálmán Krisztinának és Nagy Violának, a Gregus Máté Technikum és Szakképző Iskola tanulóinak.

A teljes cikk elérhető a Promenad24 oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában