Szegedi hírek

2024.02.10. 19:14

Hekkerek támadták meg a színház Valentin-napi játékát

Koós Kata

Képünk illusztárció.

Forrás: Shutterstock

„A Szegedi Nemzeti Színház nevében adathalász kommentek jelentek meg a Valentin-napi nyereményjátékunknál, ezekre kérjünk, senki se válaszoljon, a játékhoz nem szükséges regisztrálni! Február 12-én sorsolunk, a nyertessel felvesszük a kapcsolatot” – hívta fel a figyelmet a Szegedi Nemzeti Színház közösségi oldalán. 

A teátrum Valentin-napi akciójának lényege, hogy a játékosoknak hozzászólásban kell megírniuk a színház hivatalos Facebook-oldalán, hogy kivel melyik tetszőlegesen választott előadást néznék meg. A sorsolást hétfőn délben tartják, a nyertes jutalma pedig páros belépőjegy és egy 300 darabos, színházas kirakót tartalmazó ajándékcsomag lesz. 

Az adathalászok a Szegedi Nemzeti Színház és a Szegedi Szabadtéri Játékok hamis profiljával próbálják a személyes adataikat kicsalni a játékosokból azáltal, hogy valótlan nyereményről értesítik őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában