Hódmezővásárhely

2024.02.19. 14:43

Tartós süteményt osztott Mezei Vidor

Kovács Erika

Több raklapnyi adományt osztott ki a megszüntetett cigány kisebbségi önkormányzat volt vezetője. Fotó: Kovács Erika

Adományosztást szervezett Mezei Vidor, a Hódmezővásárhelyi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat volt elnöke. Ezúttal nagy mennyiségű, több raklapnyi édességet osztott ki a háza udvarán. Az akciót a közösségi oldalán hirdette meg, amire bárki elmehetett, akkor is, ha nem cigány nemzetiségű.

Amíg működhetett a nemzetiségi önkormányzatunk, akkor is az volt a fő cél, hogy a rászorulókat segítsük. Aki rászoruló, annak mindegy, hogy milyen színű volt a bőre, segítettük. Így jártam el most is, de már nem a grémium elnökeként, hanem magánszemélyként

 – nyilatkozta lapunknak Mezei Vidor. Ezúttal több raklapnyi tartós édességet, kekszeket, puszedliket osztott ki a rászorulóknak, már a közelgő húsvétra való tekintettel. Mezei Vidor azt is elmondta, az emberek folyamatosan panaszkodnak a Márki-Zay Péter vezette önkormányzatra, hogy nem segítik a szegényeket, csak látványebédosztást szerveznek, ahol fotózkodhatnak a szegénységben élőkkel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában