Szegedi hírek

2024.03.08. 16:54

Emléktáblát kapott Kovács professzor – Galéria

Timár Kriszta

Széll Márta, az SZTE stratégiai rektorhelyettese, Németh Gábor tanszékvezető egyetemi tanár és Várbíró Szabolcs, klinikaigazgató leplezték le a táblát. Fotó: Gémes Sándor

Fotó: Gemes Sandor [email protected]

Az SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán régi hagyománya van a Consilium Trimestre előadásoknak. Pénteken immár 73. alkalommal tartották meg ezt a szakmai továbbképzést, amit negyedévente rendeznek a területen dolgozó szülész-nőgyógyászok számára. Az előadók a szakmai program mellett megemlékeznek az egykori tanszékvezetőről, a 90 éve született Kovács Lászlóról, aki 1990-től 1999-ig igazgatója volt a női klinikának. 

A tavaly elhunyt professzor egy emléktáblát kapott a klinikavezető irodája melletti falon, amit a rendezvény szünetében avattak fel. Széll Márta, az SZTE stratégiai rektorhelyettese, Németh Gábor tanszékvezető egyetemi tanár és Várbíró Szabolcs, klinikaigazgató leplezték le a táblát. Az eseményen jelen volt a néhai Kovács professzor családja is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában