Helyi közélet

2024.03.28. 14:25

Szegedi siker a munkahelyi étkeztetők versenyén

Arany T. János

Fotó: Vera Larina / Shutterstock.com

Nemzetközi szakácsversenyt szervezett a munkahelyi étkeztetéssel foglalkozó Delirest. A megmérettetésen a vállalatcsoport négy országa által delegált csapatok mutathatták meg tudásukat. A versenyen Csehország, Magyarország, Románia és Szlovákia két-két csapatot indított, akiknek kötelező alapanyagként sertéshús, méz és joghurt felhasználásával kellett adott időre elkészíteni egy kétfogásos menüből (előétel-főétel, vagy főétel-desszert) 20 adagot.  A Delirest Szeged arany minősítést és a Bocuse d‘Or különdíját kapta, a Delirest Savaria pedig ezüst minősítést és az első nap közönségdíját érdemelte ki. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában