Városépítő munkára készül Szentesen a Fidesz jelöltje

2024.04.30. 18:00

Bozó Zoltán: Éljünk a lehetőségeinkkel!

Szentes sokkal többet érdemel – posztolta Facebook-oldalán Bozó Zoltán kedden. A Fidesz szentesi polgármesterjelöltje szerint a választás tétje a valódi gazdaságfejlesztés megvalósítása a városban.

Delmagyar.hu

Meghallgatni egymást, közösen építkezni mindennél fontosabb – vallja Bozó Zoltán. A jelölt szentesiekkel beszélget a város jövőjéről. Fotó: Bozó zoltán Facebook-oldala

– Az a gondolat foglalkoztat, hogyan tudnak a szentesiek jobban élni. A választás tétje, hogy tudunk-e olyan valós gazdaságfejlesztést megvalósítani, amelynek következtében békében és nyugalomban tudunk élni Szentesen – ezzel kezdte Bozó Zoltán a közösségi oldalára feltöltött videóját. A Fidesz szentesi polgármesterjelöltje leszögezte, közösen kell célokat kitűznünk, közösen kell tervezünk, dolgoznunk. Hozzátette, senkit nem érhet kirekesztés ideológiai vagy pártpolitikai okokból kifolyólag.

 Városunk építése közös ügyünk, mindenkire szükségünk van. Szentes sokkal többet érdemel, városépítő munkára készülök. Éljünk a lehetőségeinkel

– fogalmazott a polgármesterjelölt.

A jelölt egyébként már a kampány hivatalos kezdőnapján, április 20-án arról számolt be kora délután, hogy le is adta a szükséges számú ajánlást csapatával együtt.  Elmondta, hogy ettől függetlenül tovább gyűjti az aláírásokat a csapat, hiszen mindenkinek a támogatására szükség van.

– Fejlődés, változás, fiatalos lendület, gazdasági stabilitás, béke és fenntarthatóság – zömében ezen hívószavak, illetve Bozó Zoltán polgármesterjelölt mögé sorakoztak fel a Fidesz szentesi szervezetének április 16-án hivatalosan is bemutatott önkormányzati választásra készülő jelöltjei. Ahogy beszámoltunk róla, a térség országgyűlési képviselője, Farkas Sándor miniszterhelyettes a legjobb választásnak tartja Bozó Zoltánt Szentes élére.

Megmutathatja végre a város lakosságának, miként kell egy várost új szellemiséggel, támogatással irányítani. Bízom benne, hogy bizonyíthatja, tökéletesen alkalmas a városvezetői feladatra

 – méltatta Bozó Zoltánt Farkas Sándor a sajtótájékoztatón.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában