Grezsa István: Vásárhelyen feszültség van, de fejlődés nincs

2024.04.15. 18:14

Gyarapodás igen, marakodás nem

Kovács Erika

Grezsa István leszögezte, Vásárhely nem nyer, hanem veszít azzal, ha mindenkivel összeveszik. Fotó: DM

Grezsa István, a Fidesz-KDNP hódmezővásárhelyi polgármester-jelöltje nyílt levélben is bejelentette indulását a város lakóinak.

Június 9-én arról döntünk, hogy folytatjuk-e az elmúlt évek elhibázott politikáját, vagy új fejezetet kezdünk? – tette fel a kérdést és leszögezte, Vásárhelyen feszültség van, de fejlődés nincs. Ő az ellenkezőjét szeretné, a fejlődést visszahozni, a feszültségnek pedig véget vetni. – Gyarapodás igen, marakodás nem 

– fogalmazott. Kifejtette, a 2019-es választás kampányában már tartott attól, amit mára mindenki tud, hogy Vásárhely nem nyer, hanem veszít azzal, ha mindenkivel összeveszik.

Orvos vagyok, Vásárhelyen élek. A sebeket, bajokat én gyógyítani szeretem, nem okozni. Tudom, hogy lehet szót érteni egymással. Mindenkivel, nemcsak azzal, aki ugyanazt gondolja a világról, amit én. Amire vágytam, azt munkával és a családom támogatásával elértem. Már tényleg csak szolgálni szeretnék. Politikai célom nincs, szakmai ambícióm is csak egy maradt: a város gyarapodásával akarok foglalkozni. Csak Vásárhellyel! 

– hangsúlyozta.

Grezsa István leszögezte, ha Márki-Zay Péter lesz ismét a polgármester, Hódmezővásárhely veszít, ha ő nyer, akkor azok is jól járnak, akik nem rá szavaztak, mert a polgármester-választás arról szól, hogy kinek a kezébe adják a polgárok a városuk jövőjét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában