Helyi közélet

2024.04.10. 04:41

Mobil sátorra pályázott az All U Need SE

Kovács Erika

A hódmezővásárhelyi All U Need Dance Studio Sportegyesület pályázatot nyújtott be a Magyar Jégkorong Szövetséghez a belterület 5391-es helyrajzi számú területen mobil sátor létesítésére, ahol a későbbiekben jégpályát létesítenének. Mivel a fejlesztés önkormányzati telken valósulna meg, ezért engedélyt kértek erre tulajdonost képviselő közgyűléstől.

Az egyesületnek jelenleg 60 igazolt versenyzője van, helyi pálya hiányában a jeges edzéseket jelenleg Algyőn és Makón oldják meg. Az algyői pályán lecsökkent a mozgásterük, csak hétvégén járhatnak oda, hétköznaponként pedig időszakosan Makón edzenek. A régióban ők az egyetlen csapat, akiknek nincs saját jégpályájuk. A vásárhelyi iskolákban görkorcsolya szakköröket szerveznek, ez váltotta fel a jeges foglalkozásokat.

Az egyesület jelenlegi pályája korszerűtlen és hiányos. Szükségük lenne egy fedett sátorra, hogy növeljék a nyitvatartási időszakot. Egy 20x40 méteres alumínium sátor beszerzésére pályáztak, ami részben hőszigetelt, palánkot és öltözőket nem tartalmaz. A 2024/25-ös idényben további fejlesztéseket terveznek, öltözőket, bírói fülkét és palánkot alakítanának ki. Cserélnék a meglévő kompresszort is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában